[dhvc_form id="156"]

Samarbeten

Stockholm Wine Club erbjuder vinprovningar på en lång rad olika teman. Ambitionen är att vin ska vara tillgängligt för alla och att vinprovning inte ska vara något pretentiöst. Målet är att den som deltar i Stockholm Wine Clubs provningar ska gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som man gärna vill dela med sig av.

Länk till Stockholm Wine Club

I Kivik ligger trevliga restaurangen Eva på Torget som förmodligen har en av landets mest prisvärda champagnelistor. Menyn bjuder på god mat med en hel del lokala inslag. Pertois-Lebrun Instant Brut är ofta husbubbel här och flera andra av Conveijas champagner har synts på vinlistan.

Länk till Eva på Torget

Pomme Crêperie ligger på Idungatan i Vasastan, Stockholm. Här serveras galetter och crêpes, gärna med en nordisk twist. Lokalen var ursprungligen en mjölkbutik som nu har byggts om till restaurang. För närvarande har Pomme Crêperie enbart öppet för förbokade gäster. Pertois-Lebrun Instant Brut och Bergeronneau-Marion Grande Reserve finns på vinlistan.

Länk till Pomme Crêperie

Bästa restaurangen i Enköping? Bistrot Bombance ligger på Kungsgatan mitt i stan och bjuder på en bistromiljö och naturligtvis franskinspirerad meny. Sedan sommaren 2017 finns Bergeronneau-Marion Grande Reserve på vinlistan och även på glas

Länk till Bombance