[dhvc_form id="156"]

Samarbeten

Stockholm Wine Club erbjuder vinprovningar på en lång rad olika teman. Ambitionen är att vin ska vara tillgängligt för alla och att vinprovning inte ska vara något pretentiöst. Målet är att den som deltar i Stockholm Wine Clubs provningar ska gå hem med nya erfarenheter och upplevelser som man gärna vill dela med sig av.

Länk till Stockholm Wine Club

Pomme Crêperie ligger på Idungatan i Vasastan, Stockholm. Här serveras galetter och crêpes, gärna med en nordisk twist. Lokalen var ursprungligen en mjölkbutik som nu har byggts om till restaurang. För närvarande har Pomme Crêperie enbart öppet för förbokade gäster. Pertois-Lebrun Instant Brut och Bergeronneau-Marion Grande Reserve finns på vinlistan.

Länk till Pomme Crêperie

Bästa restaurangen i Enköping? Bistrot Bombance ligger på Kungsgatan mitt i stan och bjuder på en bistromiljö och naturligtvis franskinspirerad meny. Sedan sommaren 2017 finns Bergeronneau-Marion Grande Reserve på vinlistan och även på glas

Länk till Bombance

I Kärrtorp i Stockholm ligger mysiga Nytorpet Bar och Bistro. Sedan sommaren 2020 är Bergeronneau-Marion Grande Reserve huschampagne på Nytorpet. Man har även champagne från Pertois-Lebrun och Bernard Tornay på menyn.

Länk till Nytorpet